pagina de Facebook a firmei Simnav SRL Galati pagina de Google a firmei Simnav SRL Galati

Despre firma Simnav SRL Galati

Desfasurand activitatea din anul 1999 in domeniul instalatiilor & service in Galati, firma Simnav SRL GALATI a fost premiata cu Locul 3 la nivel national sectiunea Instalatii gaze - Expert gaz si cu Premiul special pentru calitatea produselor 2012 - PIMM.

Firma Simnav este autorizata ISCIR si ANRE pentru toata gama de servicii, respectiv: proiectare, executie, verificari tehnice, service instalatii gaz, termice, apa, centrale termice.


Cu experienta acumulata si prin personalul sau calificat si autorizat, societatea SIMNAV S.R.L. va pune la dispozitie, in Galati, intreaga gama de servicii de proiectare si executie in domeniul instalatiilor de gaze naturale, al instalatiilor termice si al montarii centralelor termice, la cele mai inalte standarde de calitate.

Servicii

Datorita unei pregatiri ireprosabile si experientei acumulate de-a lungul timpului S.C. SIMNAV S.R.L. ofera proiectarea si executia unor largi categorii de lucrari dupa cum urmeaza:

  • Instalatii gaze
  • Instalatii termice
  • Instalatii tehnico-sanitare

Profesionalism

Societatea SIMNAV dispune de personal calificat, autorizat ANRE si ISCIR, profesionalismul acestuia reflectandu-se in calitatea deosebita a serviciilor oferite si a lucrarilor executate.

Calitate

Avand implementat intern un sistem de management al calitatii, societatea SIMNAV are ca obiectiv principal imbunatatirea continua a serviciilor sale in scopul de a satisface cele mai exigente cerinte de calitate ale clientilor.Ne face placere sa va anuntam ca, incepand cu luna februarie 2021, firma Simnav SRL din Galati este operator autorizat RSVTI.

Simnav SRL Galati - firma, service autorizat centrale termice si echipamente Ariston
Simnav SRL Galati - firma, service autorizat centrale termice si echipamente Beretta
Simnav SRL Galati - firma, service autorizat centrale termice si echipamente Ferroli
Simnav SRL Galati - firma, service autorizat centrale termice si echipamente Immergas
Simnav SRL Galati - comercializare centrale termice si echipamente Vaillant
Simnav SRL Galati - firma, service autorizat centrale termice si echipamente Viessmann